FÖR DIG MED CLUB ONE I FINLAND
 

MAMMA MIA! vilka förmåner Tallink Siljas Club One stamkunder får!

Mamma Mia! biljetter till Club One –förmånspris

Med Club One –kort program blad på plats utan kostnad

Med Club One Gold –kort ett glas bubbel i mellanakten

Läs mer på www.clubone.fi/mammamia

 

MAMMA MIA! mitä etuja Tallink Siljan Club One –kanta-asiakkaille!

Mamma Mia! musikaaliliput Club One –etuhintaan

Club One –korttia näyttämällä käsiohjelma maksutta

Club One Gold-kortilla väliajalla lasi kuohuvaa maksutta.

Lue lisää www.clubone.fi/mammamia


 

FÖR SILJA LINES RESENÄRER FRÅN SVERIGE KAN VI ERBJUDA FÖRMÅNLIGA PAKET

TILL SILJA LINE SVERIGE
Huvudsponsor

Silja Line och Svenska
Teatern inleder samarbete

 

Silja Line är en av huvudsponsorerna för musikalen MAMMA MIA!. Svenska Teatern är först i Finland med att uppföra denna hitmusikal. Silja Line vill vara med bland föregångarna och erbjuda både sina finska och svenska passagerare möjlighet att uppleva denna musikal.

Silja Lines vita fartyg har en över 50 år lång historia av passagerartrafik mellan Finland och Sverige och nu erbjuder vi våra svenska passagerare ytterligare en orsak att åka till Finland. Det var naturligt att kombinera en kulturupplevelse med båtturismen; våra långa kryssningstraditioner är ju också en del av den finländska kulturen.
– Vi vill stödja denna fantastiska och framgångsrika musikal som säkerligen kommer att intressera såväl våra finska och svenska som övriga passagerare. Särskilt för våra kryssningspassagerare som åker från Sverige är musikalen en möjlighet att uppleva någonting helt nytt i Helsingfors. Och finländarna behöver inte längre åka utomlands för att kunna se denna fantastiska föreställning, säger VD:n Margus Schults.


Tallink Silja Oy är en del av AS Tallink Grupp som är ett av Östersjöområdets största passagerar- och fraktrederier. Bolagets fartyg går från Finland under varumärket Tallink från Helsingfors till Tallinn och under varumärket Silja Line från Helsingfors och Åbo via Åland till Stockholm. Tallink Silja Oy har verksamhet i Helsingfors, Åbo, Tammerfors och dotterbolaget Sally Ab i Mariehamn. Bolaget sysselsätter cirka 500 personer på land och cirka 1 000 personer till havs. AS Tallink Grupp är listat på Tallinnbörsen.

www.tallinksilja.fi
www.tallink.com