Huvudsponsor

Rettig Group och Svenska Teatern samarbetar

 

Rettig Group är en av huvudsponsorerna för musikalen MAMMA MIA!

Rettig Group är ett finskt familjeföretag som skapar värde för generationer genom hållbar och långsiktig tillväxt. Vår verksamhet bygger på en långsiktig strategi för hållbar och lönsam tillväxt. En viktig hörnsten i vår verksamhet är att skapa högre kundvärde med mindre miljöpåverkan.

Rettig Group representerar över 200 år av affärsverksamhet. Idag är bolaget ett mångbranschföretag inom system för inomhusklimat, kalkstensbaserade produkter och industriella sjöfraktstjänster.

Vi tror att ett framgångsrikt företag är värdefullt inte bara för dess ägare, utan också för bolagets anställda, samarbetspartners och samhället där vi har verksamhet.

”Vi är glada över att Svenska Teatern har fått möjlighet att sätta upp MAMMA MIA!-musikalen i Helsingfors och att vi kan vara med och understöda detta fantastiska verk”, säger styrelseordförande Cyril von Rettig.

Läs mera om Rettig Group på vår hemsida: www.rettig.fi

Rettig Group

Rettig Group är ett finskt familjeföretag som skapar värde för generationer genom hållbar och långsiktig tillväxt. I alla våra affärsverksamheter eftersträvar vi en ledande marknadsposition och högre kundvärde med mindre miljöpåverkan. Rettig Group äger Rettig ICC – Europas ledande producent av värmeelement och reglage av inomhustemperatur; Nordkalk – Nordeuropas ledande tillverkare av kalkstensbaserade produkter för industri, lantbruk och miljövård; och Bore – leverantör av industriella sjöfrakttjänster. År 2013 var Rettig Groups omsättning 974 miljoner euro och bolaget hade cirka 4 300 anställda i 25 länder.