Huvudsponsor


Instrumentarium och
Svenska Teatern samarbetar

Instrumentarium är MAMMA MIA! –musikalens huvudsamarbetspartner.

God syn i teatersalongen är en nödvändighet för en lyckad teaterupplevelse. Ifall du ser bra har din sittplats i salongen ingen betydelse. Från varje rad borde man se lika bra både på långt och nära håll när man följer med pjäsen eller studerar programbladet.

 

Som MAMMA MIA! –musikalens huvudsamarbetspartner erbjuder Instrumentarium en gratis synundersökning till alla som har en biljett till musikalen.

Glasögon är en viktig del av ekiperingen och med dem understryker du en festlig utstyrsel. Utbildade mode- och utvecklingsexperter hjälper dig i Instrumentariums butiker med idéer och alternativ när du skaffar glasögon. Hos Instrumentarium finns personliga och passande alternativ till var och en.

”För oss är det en glädje att vara med när musikalsuccén uruppförs i Finland. Den strykande åtgången av biljetter visar att musikalen blir en stor framgång i Finland”, säger Instru Optiks vd Catarina Fagerholm.


 

Instrumentarium, med över hundra års erfarenhet, är ett ledande företag inom den optiska branschen. Utbudet består av glasögonbågar, linser, solglasögon och kontaktlinser. Företaget har över 130 butiker i Finland och 17 i Estland. Instrumentarium har redan för åttonde gången utsetts till det mest pålitliga optikerföretaget i ”Valittujen Palojen Luotetuin Merkki” -undersökningen.