Tack för alla sånger

05.01.2016 kl. 09:38
MAMMA MIA! spelades för sista gången på nyårsafton 2015. Med succémusikalen skriver Svenska Teatern teaterhistoria.

Med MAMMA MIA! slog vi både publikrekord och föreställningsrekord på Stora scenen. Vi spelade 280 föreställningar för ca 138.000 åskådare.

Med ett enastående konstnärligt team, kunnig personal, mycket vilja och ny teaterteknik kunde vi producera något alldeles enastående och unikt, i världsklass enligt både publik och
kritiker.

 

Teatern har fått mängder med spontana tackmejl och nöjda kommentarer på sociala medier. Det gläder oss alla! Vi har kunnat förmedla högklassig kultur på svenska också till en stor skara finsktalande publik och till publik från Sverige och resten av världen.

 

En stor eloge vill vi ge till ensemblen och alla i det kreativa teamet som arbetat med musikalen. 

 

Tack till alla finansiärer och samarbetspartners som gjort detta möjligt. Ett särskilt tack vill vi rikta till våra sponsorer Silja Line, Rettig, Instrumentarium, HBL, Aktia, Clear Channel och HOK-Elanto.

 

TACK FÖR ALLA SÅNGER!

 

#svenskateatern på Instagram

MAMMA MIA! spelades för sista gången på nyårsafton 2015. 

Förstora bilden


              
 

MAMMA MIA! på  

Nyheter

Tack för alla sånger

MAMMA MIA! spelades för sista gången på nyårsafton 2015. Med succémusikalen skriver Svenska Teatern teaterhistoria. Med MAMMA MIA! slog vi både publikrekord och föreställningsrekord på Stora scenen. Vi spelade 280 föreställningar för ca 138.000 åskådare.

MAMMA MIA! slår alla tiders rekord

MAMMA MIA! spelas för sista gången på nyårsafton 2015. Med denna musikal skriver Svenska Teatern teaterhistoria. Både föreställningsrekord och publikrekord!

VIDEOHÄLSNING: Ensemblen önskar God Jul

Med bara 18 föreställningar kvar i december hälsar MAMMA MIA!-ensemblen God Jul genom att sjunga en sång på svenska. Stämningen efter föreställningen var på topp. Titta här: